Wie zijn onze docenten?

Het contact met de docenten is bij ons altijd zeer intensief. Maar wie zijn ze en wat is hun achtergrond?

De faciliteiten van Hogeschool Leiden op een rij.

Een impressie van alle service en faciliteiten op de opleiding van de Hogeschool Leiden.

Wat is euritmie?

Waar komt euritmie vandaan en hoe wordt het gebruikt. Een korte inleiding in deze bewegingskunst.

De opbouw van de studie

Hoe ziet de opleiding er in de praktijk uit? De voltijd en de deeltijd. Wat voor vakken krijg je. Welke ondersteuning is er?

Kies je eigen meeloopdag

Omdat onze opleiding zo kleinschalig en persoonlijk is, kunnen we je iets heel speciaals bieden. Je kunt, na overleg, elke willekeurige lesdag komen kijken en zelfs, als je zin hebt, meedoen aan lessen. Je proeft dan van binnenuit hoe de opleiding is. Daarnaast kun je in gesprek komen met de docenten en studenten, en is er tijd voor een persoonlijk gesprek om al je vragen te beantwoorden. Mail voor een afspraak naar Martje Brandsma op: brandsma.m@hsleiden.nl

4x per jaar Open Dag in Leiden

Tijdens de Open Dagen maak je kennis met euritmie. Er zijn presentaties van studenten, workshops, films; en je kunt spreken met docenten en studenten. Daarnaast zijn er oud-studenten die nu werkzaam zijn als docent euritmie op een (vrije)school.

Er is alle tijd voor een persoonlijk gesprek. Daarin kan de vraag aan de orde komen of de opleiding echt iets voor jou is. Ook is er uitleg over de voorwaarden om de opleiding te kunnen volgen. De stemming is uiterst hartelijk en gezellig.

 

Je kunt je hier al aanmelden voor de Open Dag.

Lever die dag een printje in van onze bevestigingsmail, en loop zonder registratie door, zonder wachttijd! Wil je je direct inschrijven tijdens de Open Dag? Vergeet dan niet je DigiD-inlogcode mee te nemen!

 

Woensdagavond 16 mei 2018 was de laatste Open Dag van dit studie jaar. Eind september worden de nieuwe data bekend gemaakt.

Persoonlijk studieadvies

Het is erg belangrijk om te weten of wij jou de juiste opleiding bieden. Daarom kun je een persoonlijk advies vragen aan Martje Brandsma. Zij is docente euritmie bij ons. Ook kun je met andere vragen over onze opleiding bij haar terecht. Mail haar op: brandsma.m@hsleiden.nl

en ze belt of mailt je terug.