Onderdeel Hogeschool Leiden

Welkom Onze opleiding Geschiedenis De passie van de euritmisten Verder lezen & kijken Toelatingseisen & inschrijven Contact & Open Dagen
Contact & Open Dagen

Als je meer wilt weten over de opleiding, dan kun je naast een bezoek aan onze Open Dagen ook een persoonlijk studieadvies vragen, of een meeloopdag kiezen.

Persoonlijk studieadvies

Het is erg belangrijk om te weten of wij jou de juiste opleiding bieden. Daarom kun je aan Martje Brandsma een persoonlijk advies vragen. Zij is docente euritmie bij ons. Ook kun je met andere vragen over onze opleiding bij haar terecht.

Mail haar op: brandsma.m@hsleiden.nl

en ze belt of mailt je terug.

Kies je eigen meeloopdag

Omdat onze opleiding zo kleinschalig en persoonlijk is, kunnen we je iets heel speciaals bieden. Je kunt, na overleg, elke willekeurige lesdag komen kijken en zelfs, als je zin hebt, meedoen aan lessen. Je proeft dan van binnenuit hoe de opleiding is. Daarnaast kun je in gesprek komen met de docenten en studenten, en is er tijd voor een persoonlijk gesprek om al je vragen te beantwoorden. Mail voor een afspraak naar Martje Brandsma op: brandsma.m@hsleiden.nl.

Contact

Afgelopen voorjaar verhuisde onze opleiding naar Leiden. Sinds mei 2014 is de gehele opleiding gevestigd in het hoofdgebouw van Hogeschool Leiden.

 

Opleiding Docent dans/euritmie

Voorheen euritmieacademie Den Haag

 

Hogeschool Leiden

Zernikedreef 11
2333 CK  Leiden

Telefoon: +31 (0)71 518 88 00

Email: euritmieopleiding@hsleiden.nl

Open Dag in Leiden

Zaterdag 13 oktober 2018

9.30 - 14.00 uur.

Tijdens de Open Dagen maak je kennis met euritmie. Er zijn presentaties van studenten, workshops, films; en je kunt spreken met docenten en studenten. Daarnaast zijn er oud-studenten die nu werkzaam zijn als docent euritmie op een (vrije)school.

Er is alle tijd voor een persoonlijk gesprek. Daarin kan de vraag aan de orde komen of de opleiding echt iets voor jou is. Ook is er uitleg over de voorwaarden om de opleiding te kunnen volgen. De stemming is uiterst hartelijk en gezellig.

 

Je kunt je hier al aanmelden voor de Open Dag.

 

Lever die dag een printje in van onze bevestigingsmail, en loop zonder registratie door, zonder wachttijd! Wil je je direct inschrijven op de Open Dag? Vergeet dan niet je DigiD-inlogcode mee te nemen!

 

De  volgende Open Dag is op 15 december 2018. Ook weer van 9.30 tot 14.00 u.

 

Realitycheck

Op de website van Realitycheck kun je zien of jouw beeld van onze opleiding (of een andere opleiding) wel klopt. Wat zijn de feiten en wat is jouw beeld?

www.mijnrealitycheck.nl

Routebeschrijving & kaart